Saturday, November 12, 2011

what do you feel when..............

Ape yang awak rasa kalau....
saya samakan awak dengan org lain????
tak kira lah cousin,bff, adik angkat,trangkat o whatever it is.
For example, saya ikut contest menyanyi...
em said : i nak u temankan i, i lebey semangat kalau u ade.
at the same time saya cakap cmtu gak wif sumone else..
awak jeles tak??? 
WHAT DO U FEEL....
WHAT DO U THINK...

Wheres the SPECIAL???? mcm dah xder kan? 
Bcoz ke"special"an u as gf/bf dah sama level
wif someone else... sepet ta tau la kalo sepet nie senget sangat 
sampai benda yg simple camtu pon jd issue.
But, em very DISAPPOINTED kalo my soulmate buat
perangai gitu.. (i meant it!)
Bcoz for me..it is enough kalau org yang bg support tu 
is the VERY SPECIAL ONE.
no need sumone else.
(in term of relationship antara lelaki dan perempuan)

Is it sumthing yang SENGAL kalo kita rasa jealous??
dengan alasan she/he is just MY COUSIN, MY BESTIES, 
MY BFF, MY adik/abg/kakak angkat. 
i dont mind whatever yang terangkat.....
but for me, if sumone said " u r very SPECIAL for me" ,
so thats meant  no one yang lebih special melainkan SAYA.
Am i right?? 

SANGAT berkecil hati wif this situation. 
                             ulang suara, SANGAT berkecil hati
But, no need to show la kan..


kalo orang faham what is the meaning of SPECIAL
she/he xkan buat this stupid mistake.
kalo she/he xfaham apa maksud SPECIAL
or
semua org dia anggap SPECIAL

BEWARE.
please dont waste ur time (^,^)
buatlah perkara yang sama. hihihihihihi.
if she/he can why u cannot???
kan..kan..kan...???

kalo ada yang terasa, maksudnya awak tergolong dalam org yang melakukan/menyatakan
*semua org special* 
peace!!!

 

With ♥~DS

Putus Di Twitter



layannnnnn... 1st denga lagu nie time merayap2 kat youtube.so funny
hati2 ea korang.. "cinta muka buku putus di twitter"  hehehe

soryy la ea...u all ta dpt nak view terus. karang jadi mixer songs.
so sepet tinggal kan link ~  Putus di twiiter

Psssttt!!!! My lalink, u ada twitter kan??? pompuan mne yg u selalu twett??
Lalalalalalalala......(^,^)


With ♥~DS

Friday, November 11, 2011

Jumaat 11.11.11

 hollaaaaaaaaaaaa.........
Salam jumaat (^,^)

11.November.2011 (11.11.11)
Cantek kan???
im sure that most of people outside there (lidah terkehel plak+phu chu kang)
yang nak kan tarikh nie as a tarikh wedding, bertunang kan??
sangat sweet!!

hari nie sepet takder nak story ape sgt
cuma nak bagitau........
kerja yang berlambak (tp sempat berbloging)
buat pun ta hbs2 gak... cmner tu erk???
baru nak pegang yg A, org kol mintak B,
Buat lagi yang B, org dtg ofis tanya pasal C.
follow up pasal C, yg request A kol lg.
OMG!!!!! 

sumtimes rasa cam nak gve up. nak resign.
serious! tp ...... ta bleh ar buat camtu kan??
heeee... life must go on...
that is LIFE. Cabaran, dugaan... is coming everyday.
whatever happen...u must face it.

12.12.12 .... wat will happen to SEPET on that day erk???


(I've worked too hard and too long to let anything stand in the way of my goals. I will not let my teammates down and I will not let myself down.)
Mia Hamm



 With ♥~DS

glitter-graphics.com

Tuesday, November 8, 2011

Bahana Couple 1 ofis.

Oh ya ya.....
ttbe mucul and story pasal "bahana couple 1 ofis" atau 1 syarikat len2 cawangan.
 atau yg sewaktu dgn nya.
tanak intro berjela...straight to the point k.
actually ada pro and con.

kebaikan:  Bgs jugak..kalo rindu bleh jumpa tiap2 hari..
nak monitor pon senang ye dak??? tettttttt!!! hehehehe. hari2 dia depan mata.
oooo...dunia ini ana yg punyaaaaa!!! kalo len2 cawangan tp satu company, syarikat,
hari2 kalo nak rojer psal kerja...lepas gak rinDu denga sore. kan???? jimattttttttt credit.

keburukan: haaaa...ni yg best! u know what, kalo bleh nk resign time tu gak. kalo len2 cawangan
okey lagi. kalo call, org tu yg TERjawab, terkedu sekejap yer bedah???? hambek kau!!! tp lepas
tu control sore, buat2 muka selenge, xder pape jadik yerr... yang 1 ofis la sakit kan. nak2 yg dudok
depan2. Omai!!!! cmner ko nak hadap muka dia hari2????

y suddenly sepet post this?? saje je lah kan... huhu. lalalalalala. kwn2 ada la yg gini nasibnyer...
dudok plak sebelah2. nak tanak request kat bos buboh work station. letak tinggi2. nasib la yang lelaki tu kementot..so that xlah nampak muka. gud idea! so, kalo korang nak couple 1 ofis ker, 1 syarikat ker len2 cawangan ker...... pk baik2. coz it will effect to your reputation, konsentrasi bekerja... kalo sampai pelamin
syukur alhamdulillah (^,^)

pssst!!!! lagu cik sareena gomez tu bez kan??? i love u like a love song.
layan siot!


With ♥~DS
 

Monday, October 24, 2011

BORNEO CONFERENCE

Protecting and saving lives at work will always be a challenge everywhere. The transformation in the way businesses are run, the rapid changes in work organisations and impact in industrialisation will give rise to new risk areas but also provide opportunities to improve work safety. Many governments and OSH related associations are embarking on programmes and/or safety campaigns to motivate both employers and workers to change in work attitude and to drive home the message that improvement in work safety not only prevents accidents and saves lives but will also create profits for the companies.

The Borneo Conference and Exhibition Safety and Health (BOSH) will be held for the second time in Kuching, Sarawak, from 5-6 December 2011. This highly-geared two-day conference has been growing in importance for the OSH community in the Borneo region.

With the heightened awareness of OSH issues in Malaysia and its counterparts, the relevance of this conference as a regional forum for health and safety experts has never been greater.

We would like to invite you to participate in the conference and show your commitment towards improving safety and health in the workplace. Accidents don't just happen. A more proactive way is needed to tackle OSH issues effectively.

Please find attached the conference brochure and form. You have the option to register online at www.niosh.com.my/bosh2011

Feel free to contact us, should you have any queries.

Best Regards,

BOSH2011 secretariat



Continuous Education :
15 CEP points (DOSH)
20 CCD points (CIDB)
8 CPD points (BEM)


WEBSITE:


EMAIL:  bosh2011@gmail.com







With ♥~DS

Thursday, September 22, 2011

sudah jatuh ditimpa tangga, tersepit esklator pulak.

Allopppzzzz sumer..

serius bersawang blog nih kan.
sumpah bz!!!
bila hidop sorang2 kt tempat org.. byk sgt yg kena pk.
xder parents, adek.
yang ada juz my bos, tech...
hari2 ngadap dorang. weekend dok terperap dalam blik
sgt bored!!!

dah 3 bulan kot dok kt tempat org.
dugaan dtg bertimpa2.
bak kata org..dah jatuh ditimpa tangga. tersepit eskletor plak.
bulan 6 dpt lesen.bulan 7 beli kreta. bulan 8 kreta accident.
(nasib bek sepet xderk pape)
bulan 9 plak purse tercicir somewhere.
gosh!!! BAYANGKAN.........


hopefully lepas nie xder pape lg lh.
da tak sanggup wei.




With ♥~DS
 

Wednesday, June 22, 2011

bacalah kalau masih ada yg ingat

Assalamualaikum sumer....!!!!!

Sumpah rindu nk berblogging.
tp bz sesgt. mood sebln dua nie pon 
mcm tak sengat jer...kurenggggg laaaaa.
dgn jiwa kacau nyer,dgn segala masalah dtg mcm hujan monsun.

orait,saper2 yg mmg follow hbs story sepet...
mesti nk tau lesen dh dapat blom,interview hari tu 
da dpt jwpn blom, n so on bla bla bla...........

okey, 
LESEN: Dapat sudahhhhhhhhhhhh:) P okey. opkkos la kan...
KERJA: sepet da ada kerja yg okeyyyy laaa. 
skunk kerja kat MIRI sarawak. so skunk da jauh dr parents, 
hidup bujang okey.... 
sgt mencabar! iman kena kaw2 taf! 
serius tak bleh blah dgn godaan. kerja aper??
tgk fb ea.hehehehe.

cabaran skunk nie nak kena cari umah sewa yg
betol2 SELAMAT. hidup sorang2 kn. PEREMPUAN lak tuh.
OMG!!! then, belanjawan dulu dan sekarang dh byk kena catu.
shoping sakan hanya berlaku ketika BONUS sahaja. ouhhh.
cubaan lagi di situ....

nota jarijemari: 
1.hidup kt tempat org kena pandai bwk diri.iman HARUS taf kaw2.
2.hidup SINGLE dan BUJANG sangat mencabar!!! 
   (pandai2 la ko nk idop yer sepet .....)
3.duduk kt BANDARAYA drive kereta jangan mcm HANTU RAYA.
4.gejala HOMESICK hari2 akan menyerang tak kira masa.

lama dah tak update...pix takleh upload asal awh?????

With ♥~DS


Thursday, June 2, 2011

bersawang???

aslkm shemua...
MasyaAllah..bersawang dh blog c sepet nie kan.
bln mei mmg bulan yg amat2 mencabar hati.
mmg down giler.rasa mcm nk tamatkn riwayat pun ada gak.
ish..but its true!!!dugaan yg maha hebat.
sekarang nie pon ekceli maseh lagi ...
tp rasanya mcm air mata nie dh tak dpt dikeluarkan lagi.
tiap2 hari bgn pagi mesti mata kembang.
sekarang nie power rabun pun rasanya mkin UP.
sepet cuba tenangkn hati..tabahkan hati.
tapi semakin sepet cuba semakin sepet takut....
biarlah.....Allah maha mengetahui apa yg terbaik di sebalik 
dugaan nie. Ibarat sudah jatuh ditimpa tangga
tersepit esklator layak nya,hahahhahaha.

owww.tomorrow is 3rd june.
hari tua my lanun darat...
my lovely lil brother....
MOHD SHAHRUL NIZAM.
hapy birthday to u my love....
kakak syg adik. 
orait.lama tak update so byk cerita basi terperam.
nk keluarkn sume mmg tak bleh..
so yg paling penting.sepet dh dpt kerja.
ingat tak dulu sepet ada post sepet g interview kerja dr 8pg-5ptg??
siap tapau MB lagi...ingat takkkkkkkkkkkkkk??
haaaaa.kerja tu lahhh.berbaloi tggu kn???
rezeki dr Allah.Alhamdulillah...
tp sepet kena berkorban sket laaa.
transfer  dr BINTULU ke MIRI.
start 6 june nnti. 
hopefully sepet dpt SURVIVE...
InsyaAllah....



With ♥~DS


Saturday, May 7, 2011

Akan tiba satu saat kita harus melepaskannya

Allah mengetahui yang terbaik
Akan memberi kesulitan dan menguji kita
Terkadang kesulitan itu benar-benar menguji kita
Hikmahnya agar tertanam di diri kita
Jika kita kehilangan cinta, pasti akan ada alasan disebaliknya
Alasan yang kadang-kadang sukar untuk di fahami
Namun kita harus percaya bahawa..
Ia mengambil sesuatu dan telah menyiapkan yang lebih baik
Ingatlah bahwa kita mungkin menemukan cinta dan kehilangannya
Tapi, ketika cinta itu mati kita tidak perlu mati bersamanya
Ada hal-hal yang tidak ingin kita lepaskan
Ada orang-orang yang tidak ingin kita tinggalkan
Tapi ingatlah, melepaskan bukanlah berakhirnya dunia
Melainkan awal kepada sesuatu yang baru
Kebahagiaan ada untuk mereka yang menangis
Mereka yang telah disakiti dan mereka yang telah mencuba
Kerana merekalah yang tahu menghargai betapa pentingnya
orang yang telah menyentuh kehidupan mereka
Pepatah ada mengatakan
Cinta agung adalah ketika kita menitiskan airmata
Dan peduli tentangnya ketika dia tidak memperdulikan kita
Kita masih menunggu dengan setia ketika dia mencintai orang lain
Dan kita masih boleh tersenyum dan berkata "aku turut dengan kebahagiaanmu"
Ketika sakit, patah hati
Kita tetap bertahan kerana kita masih menginginkannya
Walau sedalam mana luka, kita tetap membiarkannya.
Orang terkuat bukannya orang yang selalu menang
Melainkan mereka yang tetap bertahan ketika jatuh
Cinta bukanlah sesuatu yang akan menyempurnakan seseorang
Tapi cinta akan menjadikan seseorang itu ingin menjadi sempurna
Dalam kehidupan kita belajar tentang diri sendiri
Menyedari bahawa penyesalan tidak seharusnya ada
Tapi..
Akan tiba saatnya kita akan berhenti untuk menyintai
Kerana kita menyedari orang itu akan lebih berbahagia apabila kita
Melepaskannya....



copypaste from note kat FB kakak.sgt menyentuh hati sepet.tq sist for the advise...


With ♥~DS

Wednesday, May 4, 2011

biarkan lagu yang bercerita.







 Ya Allah,Jika dia jodohku dekatkanlah..Jika bukan dia yang terbaik..Jauhilah.Amin.




With ♥~DS


Monday, May 2, 2011

emo sangat malam nie.

Sayu terpisah
Hikayat indah kini hanya tinggal sejarah
Berhembus angin rindu
Begitu nyamannya terhidu wangian kasihmu
Hujan lebat mencurah kini
Bagaikan tiada henti
Kaulah laguku kau irama terindah
Tak lagi ku dengari

Kau pergi
Pergi
Sepi tanpa kata
Terdiam dan kaku tak daya kau ku lupa
Apa pun kata mereka
Biarkan kenangan berbunga di ranting usia

Hujan lebat mencurah kini
Bagaikan tiada henti
Kaulah laguku kau irama terindah
Tak lagi ku dengari

Kau pergi
Pergi
Hujan lebat mencurah kini
Bagaikan tiada henti
Kaulah laguku kau irama terindah
Tak lagi ku dengari
Kau pergi
Pergi
Kau pergi
Pergi
Pergi


Sedih plak dengar lagu nie..apa yg u ols rasa..kalau long distance relationship kemudian di abaikan???
kita jer yg beria2..tp d other side buat endah tak endah kat kita??? perlu ker kita tunggu??? kalau tak suka jangan bagi harapan. tolonglahh!!! dah kering air mata. tak tau lagi nak sabar macam mana....... 
sangat emo mlm nie..puas dh sabar.pendam sorang2.
org tgk kita senyum ingat kita happy.tp org tak tau
hati sangat sakit.sangat seksa.


 
With ♥~DS


Sunday, May 1, 2011

SELAMAT HARI PEKERJA

Salam ols..
OMG!! lama dh xupdate kan.
semenjak dh selalu men dgn akaun nie sepet takder mud 
nk update blog.tak tau nape.
sindrom fobai nombor kot??
plus cerita cinta yg byk liku dan cabaran.
semuanya buat sepet down.
baru2 nie "kawan" traveling ke bintulu.
so semangat lepas dating tuh tersisa lagi.

bln 5 nie bulan sepet..dats y sepet dgn semangat
update blog.even takder hot setory sgt.
juz nk wish Kt u ols SELAMAT HARI PEKERJA.
lepas nie InsyaAllah sepet akan beraksi semula di
dunia blog. Update n blogwalking.
sorie once again.

notajarijemari:  semakin hari semakin sayang kt "kawan". semakain hari semakin takut untuk ditinggalkan. semakin hari semakin kuat impian utk bersama dunia dan akhirat. tapi.... "kawan" rasa tak seperti apa yg sepet rasa kat dia?????? hanya Allah yg tahu......


With ♥~DS


Monday, April 11, 2011

HERE ME CRY

You couldn't say
needed someone new
You actually thought
deep inside I knew

Can you tell me How can you say
Why this should suffice
You passed me by
and your heart as cold as ice
(You passed me by)

 Did you see me cry
(Did you ask yourself why)
Did you see me cry
(Did you ask yourself how)
Can you hear me cry
(Did you ask yourself)
Will we ever grow apart

 You, you couldn't say
needed someone new
You actually thought
deep inside I knew

 I wonder where we will go
Will we be the same (You passed me by)
I laugh inside I think of you
and the love we made (You passed me by)

 Tell me why this should suffice
I hold you through the night
Now will I let it go
Soon I'll let it go

Can you hear me cry
(Will you ask yourself why)
Can you hear me cry
(Will you ask yourself how)
Can you hear me cry
(Will you ask yourself)
Will we ever grow apart

You, I'll stand by your side
I'll be there for you (You passed me by)
You, I'll stand by your side
Please just do it right (You passed me by)

 You, I'll stand by your side
I'll be there for you






 With ♥~DS
 

Thursday, April 7, 2011

diabaikan~

DAHLA JAUH...
DIABAIKAN LAGI.
KORANG DAPAT RASA TAK APA YG SEPET RASA???

MASA DENGAN BOLA,KWN2 ADA PLAK.
SGT SEDIH!!!!!!
OMG!! PLIZ SEND ME SUMONE CAN UNDERSTAND
WHAT I NEED.
:'(

SEMUANYA MACAM
XDA MAKNA.

FRUST MODE IS ON.




With ♥~DS
 

Wednesday, April 6, 2011

demam kepialu

Salam ols...
heyp!!!listen to my heart pelisss.
lately asyik berangan jer
nak cincin time bufdat nanti.
xkesah laaa. silver pun okey.
janji CINCIN.
dont know y..







sansek kan??????
hehehehe..
tp mesti mahal.
kalau xder org nak kasi
beli sendiri pun takper.
tp mcm xmampu jer nk beli kannnn.
:(

tengok jer yg mampu.




With ♥~DS

Sunday, April 3, 2011

mukabuku sepet

As salam semua.
sepet sgt unhappy sekarang.
sepet tak suka akaun.
rp tempat kerja sekarang perlukan
kasih syg dan perhatian sepet kepada akaun.
OMG!!! sangat tak bez.
takper..sabar yer sepet.kamoo boleh!!
(BOLEH BLAH)

dan..tajuk utama kita hari ini adalah.
FESBUK.MUKABUKU.FB.
kepada kwn blogger yg add sepet....
kalu sepet tak approve
jgn marah tau....
so,kalau add sepet inform kt PM.
(private message)
sepet tak approve org2 yg sepet tak kenal.
oleh itu kalu anda follower atau reader blog sepet..
dan nk add fb.just inform. komfem sepet
approve.
sekarang jarang update diary global nie.
mcm kurang sengat jer.
okey yayunk sumer.
got to go.nk tgk ABH.



With ♥~DS
 

Saturday, April 2, 2011

semoga ini yang terbaik....

Tak perlu ucapkan sepatah kata
Kerna lantang terbaca dari muka
Kau dan daku sudah tiada
Keserasian di jiwa
Mungkin magisnya sudah hilang

Tak perlulah kita mencuba lagi
Betulkan kesilapan perhubungan ini
Bila setiap perbincangan
Menjadi perbalahan
Manakah agaknya cinta kasih

Embun pun takkan mampu menyubur sekuntum
Bunga yang layu pada musim luruh
Yang dulunya mekar di sinar suria
Bila sudah kering pasti akan gugur

Seperti cinta kita yang jelas ternyata
Semakin lama oh semakin rekah
Menimbulkan tanya apa mungkin kita
Temu kebahagiaan dalam perpisahan

Usah titis air mata kau tangiskan
Ku dah cukup menampung selautan
Begitu lama ku pendam
Tapi hanya berdiam
Kerna cuba menafi realiti

Seperti cinta kita yang jelas ternyata
Semakin lama oh semakin rekah
Menimbulkan tanya apa mungkin kita
Temu kebahagiaan dalam perpisahan

Kebahagiaan dalam perpisahan


With ♥~DS
 

Monday, March 28, 2011

susahnya "BERKAWAN" dgn pemain bola sepak nie...

Sumpah memang tak tahan!
dahla long distance relationship.
jarang dapat jumpa sudah semestinya.
pagi kerja.petang training.lepas tuh slalu travelling.
OMG...sebulan dua boleh la tahan.
balik training,letih.nak rehat.tidur.esk nak keja.
kalau asyik tak diberi perhatian
sepet pun jadi naga comel.
keluar api dari mulut.

camne la kan...Ms.Elia boleh tahan dan faham
karier cinta hati beliau??
nak jugak amek tips. plus bf
beliau memang superstar football player.
fames lagi!!!!akak pon minat dek non!!!!!!
auwww!!! opss! terlebih gedik plak.

kawan sepet nie bukan lah pemain bola sepak
mana2 team kat msia.
tapi kalau hari2 asyik BOLA jer kat hati dia.
mau taknya sepet pon rasa macam
berkwn dgn football player.





With ♥~DS
 

Saturday, March 26, 2011

awak bangga tak jadi MALAYSIAN???

Padang Besar jadi sempadan
Johor nun di selatan
Aib orang jangan kau hebahkan
Aib orang jadi teladan

Gadis Sarawak cantik jelita
Gadis Sabah tambahlah pula
Bukan calang anak kita
Dulu pernah jelajah dunia

Tepis ke kanan kalau ada katakan
Kita masih anak hingusan
Sinsingkan lengan demi kamajuan
Jika bangsa jadi taruhan

Percayalah kejayaan
Jua jerih doa handai dan taulan
Percayalah kemenanganmu
Buat ayah bonda serta cucu

Jangan cuak andai kecundang
Undur setapak salah dipandang
Ayuh bangun betulkan
Mengalah bukan kalah

Kita anak malaysia kami anak malaysia
Kami pewaris bangsa rela apa saja
Demi demi malaysia tercinta
Rela berputih tulang untuk aman dan berjaya

Ayuh kita anak malaysia
Kita pewaris bangsa rela apa saja
Demi demi malaysia tercinta
Rela berputih tulang
Demi untuk aman dan berjaya

Usah kami divisualkan
Dengan dongeng cendiakawan
Lain hulu lain parang
Lain dahulu lain sekarang

Ayuh bangun anak malaysia
Bangun pewaris bangsa rela apa saja
Demi demi malaysia tercinta
Rela berputih tulang
Demi untuk aman dan berjaya






With ♥~DS

Friday, March 25, 2011

ronggeng is VVIP life

as salam
19.03.11 yang lepas sepet n VVIP sepet
buat terapi minda...
seperti biasa kami pegi meronggeng.
tapi kali nie cuma kami bertiga sahaja!
hahahaha.

tapi ptg tuh mcm kurang mud laaa.
ntah lah.mcm ada yg tak kena.

xper.tp tetap hapy kau!

sepet intoduce kan kt korank sumer.
kiri :VVIP gee.
kanan: VVIP ct.
yg blakang chumel,ayu tuh xkn korank x kenal???
lalalalala



much more both of eu sist!!






like im care!!!!
~ngee


dan pada 20.3 genap lah cik kak yg kat bawah nie berumur 2* thn.
wah!siap sensored lagi angka belakang.
lambat wish bufday dia kat blog
tapi time bufday dia kterg siap uat midnight dinner lagi.
lalalalalalala





Semoga Allah merahmati beliau.panjangkan umur.murahkan rezeki.
jodohkan beliau dengan lelaki yg bek,beriman dan dapt mencintai beliau
hingga hujung nyawa.AMIN.....



With ♥~DS
 

Contest KAMI FOTOGENIK

As salam shemua makhluk yg berblogging sekalian...
kabare??waras??? eheh!!! jowo pulok doh.
nie semalam mesti mesti mak goreng ikan
campur asam jawa tak campur kunyit!
xda kaitan langsung..sila abaikan.lalalalalala..

ouh!bukak2 je velog yg tak berapa nk canggih
nie sepet telah di tag oleh akak izyanmasri
hok aloh! nie 2nd time kut sepet
join contest...sangat tidak aktif.
tapi takper..demi menyahut dan mensupport
geng2 dunia velog.sepet dgn hati terbuka
luas terbentang join jugek!
okeyh.contest tersebut adalah.........
taraaaaaaaaaa!!!!!!!!


sila pijak untuk keterangan lebih lanjut.

"CONTEST KAMI FOTOGENIK"

dan sekarang adalah masa untuk selongkar lappy
mencari khazanah gambar paling fotogenik.
yang ado!!


nie pic single mingle..pishhhh!!!!!



neh plok pic berdua.siap cekak pinggang lagiii



dan yg last..gambar reramai!!meriah tak??? ckp yer!

slogan: KAMI RASA KAMI PATUT MENANG CONTEST INI KERANA kami sememangnya FOTOGENIK. dan kami PANTANG TENGOK CAMERA.mula lah kami MEROYAN BERPOSING sepuas hati nurani. ^_^

DAN...5 orang mangsa seterusnya yg sepet akan tag adalah.....
JENG!!JENG!!JENGGGGGGGGGGG!!!!!!!!



So...Cik2 sekalian..sila jwb tag yer.
selamat berjaya!





With ♥~DS
 

Thursday, March 24, 2011

skarf syria bersilang

As salam semua
selamat petang..salam sejahtera.......
hari nie sepet nak REQUEST kt sapa2..
akak2.adik2, yg teror pkai skarf syria tuh
boleh tak tolong uat tutorial cara nak pakai
skarf syria bersilang???
meant ader cam dua kaler yg bersilang.
nampak sweet sangat!!!
nak pakai tak reti..
ada gak usha blog2 akak2 yang selalu uat
tutorial tp xder plak yg uat skarf syria bersilang
yg ada dua kaler tuh. kalu u ols ader uat tutorial
atau tidak semena2 terlepak kt blog y ada uat tutorial tuh
sila tinggalkan link kt bawah erk
kerjasama anda amatlah dihargai.....

hari nie agak kurang sengat
sebab semalam punya semalam
lutut nie terhantuk kat kayu katil
sakit wooo!!!
ingat kn nak landing cantekkk punya tengah tilam.
rupanya maseh kt tepi kayu.
sepet pon aper lagi..
landing ala2 kapal terbang terhempas.
hiiiiiiiiiiiiiiiiiyakkkkkkkkkkkkkkkk!!!!
adeh!!! salah budget la derrrrr.
plus time tuh lampu dah tutup

padan muka sepet yang buas nie!
lebam.biru yg amat!
nak snap letak kat blog
amatlah kurang manis sebab
kedudukan kecedaraan
berada dalam lingkungan aurat.





With ♥~DS
 

Wednesday, March 23, 2011

tak tau nak tittle kn post nie aper.......

As salam semua...

td baru balek interbiu kt kdai kereta
owner bgtau bln 4 boleh dah
setat membalun kereta dia...
huaaa.no!!setat kerja.

tp bukan itu yg sepet nak bgtau.
hati neh...erm..bergelora semacam.
dari semalam lagi dah asyik pikir sumthin.



shepakah gerangan????
mempersembah kan...nie lah XBOIFREN sepet.
ape ke jadah la nk setory x boifren kn??
xder benda len nk update ker dak sepet oiiiii????
taper2.korunk baca abes dolu.

sepet kenal dia neh since sepet ting.5 (2006)
awl thn la..then. 8.3.06 kter kapel.
3 thn kapel then break. sebab2nya..takyah lah setory.
sangat sakit hati di situ.
time kter break mak yg nanges over dr sepet.
mcm mak plak yg putus cinta.lalalalala
okey.sepet tau mak syg dia.ayah.adik pon sama.
sampai sekarang kita still contact, n hang out sama.
just a fren k...cuma sepet selalu pikir.
ader tak lelaki len bleh terima sepet seadanya
seperti dia terima sepet?????
ada tak yang bleh tahan dengan perangai hantu sepet nie????
dia sgt penyabar!!
sepet kawan dengan semua xboifren sepet KECUALI SESEORG!!
tp dia yg paling BESTFREN setakat neh.
sebab dia sgt penyabar!!!
even sumtimes perangai hantu dia pon
di tahap maksima yg  boleh meragut nyawa!!
sakit hati siot! tp dia sabar..sabar..dan terima
sepet seadanya sepet.
sgt bertuah seypa yg dapat jd wife dia.
sangat2 bertuah okey!!!

sampai sekarang dia maseh anta msg..
bgtau dia syg sepet.
see..cuma hati nie ssh nak terima lagi.
puas dh try berpuluh kali.tp last2 break gak.
dia bukan 1st love sepet.
tp semua pasal dia sepet ta bleh lupa sampai sekarang.
dia kawan yg baek.dan thn nie 5 thn dah sepet kenal dia
sebagai boyfren,xboifren dan bestfren.
MAY ALLAH BLESS U..
amin.


moral of story: kawan yg baek adalah kawan yg bersama kita
dalam susah dan senang.suka dan duka.
dan sentiasa ada apabila diperlukan.........



With ♥~DS