Monday, February 14, 2011

HARI INI DALAM SEJARAH

As salam shemua kwn2...
taknak intro panjang..
hari nie seperti yg diwar2 kan semalam..
sepet g interview.
pegi opis tmpt interview tuh kol 8.
tunggu turn huhahuha masok bilik azab korunk tau kol brapa???
around 4.45.BAYANGKAN...................
even lama tunggu tp nebes tuh x ilang2 ag.
melawat bilik buang hajat secara marathon dr pagi sampai ke ptg.
saingan plak semua hebat-hebat2.

korunk tau tak apa perasaan before interview??
sepet rasa mcm nk seat untuk final exam
di final year.bila dh masuk bilik azab tuh
rasa mcm pesalah dalam kes berat nk tunggu
hukuman mati.

tapi kan..dalam nebes tuh sepet n kwn2
(sepet pegi interview dgn beberapa org rakan.rasa cam reunion plak)
sempat gak pegi tabur duit kt MART dpn opis tuh.
lunch tgh hari siap take away marry brown.
kau adaaaaa????buat mcm opis tuh atok aku yg punyaaa.






skunk azab dh lepas.
taknak komen apa2.sepet redha jerk.
kalu dpt alhamdulillah.xdpt bukan rezeki.
tp td saaaaangat bez.
semua yg dtg interview semua friendly.
seronok!
kena lak ngan sepet yg peramah tak bertempat kan
semua org nk ditego.

so..kita tunggu jelah sama2.
sepet dh usaha.
jd mintak doa dr korunk sebundle sorang.
hehehe.

mode tawakal is ON.




With ♥~DS
 

2 comments:

  1. Guwa tyme interview maktab dulu nerbes jugak. Tahap terketar dan bergetar tempurung lutut.

    Tapi Cik Sepet rileks jer boleh pekena Meri Brown hahaa..

    Sempoi. Interview ni kita kena rileks~

    ReplyDelete
  2. sempoiiiiiii sgt.hati goncang org xtau der.
    hehehe:)

    ReplyDelete