Monday, February 21, 2011

tabung tak menjadik!! Grrrrrrrr......

As salam..
semalam sepet try uat nufnang...
walaupun sepet taktau
secara detail mcmmana, apa,bagaimana benda tuh berfungsi...
godek punya godek...
TARAAAAAAAAAAAAA...
tgk sebelah!!!paling ats.
semalam okey jerk..
rini tgk lah..putih suci.kau adaaa????


(klik pada gamabr utk tumbesaran yang lebih sihat)


nampaknya hari nie sepet tak dpt nak update byk2 setory yer kwn2....
sepet ada tanggungjwb.aiseyman....
nak godek en nuffnang lagi lah.
sebabnya..kalau sesutu benda tuh tak menjadik
ia akan buat sepet bertambah GERAM nk uat dia menjadik.
tp kalau dh usaha still tak jadik jugek.
pasrah je lah yer:(



notajarijemari: korunk yg teror uat nuffnang tuh tolong la
sepet godek mentang alah neh sama


With ♥~DS


3 comments:

  1. dah jadi tu...okeylah tu...mudah2an dapat tampah pendapatan...

    ReplyDelete
  2. tabung tu kejap ada..kejap putih suci la sist...
    hurm.taktau nk godek cmner ag:(

    ReplyDelete
  3. mase bukak ni die putihhh. nguu. sabo sabo

    ReplyDelete