Friday, March 25, 2011

ronggeng is VVIP life

as salam
19.03.11 yang lepas sepet n VVIP sepet
buat terapi minda...
seperti biasa kami pegi meronggeng.
tapi kali nie cuma kami bertiga sahaja!
hahahaha.

tapi ptg tuh mcm kurang mud laaa.
ntah lah.mcm ada yg tak kena.

xper.tp tetap hapy kau!

sepet intoduce kan kt korank sumer.
kiri :VVIP gee.
kanan: VVIP ct.
yg blakang chumel,ayu tuh xkn korank x kenal???
lalalalala



much more both of eu sist!!






like im care!!!!
~ngee


dan pada 20.3 genap lah cik kak yg kat bawah nie berumur 2* thn.
wah!siap sensored lagi angka belakang.
lambat wish bufday dia kat blog
tapi time bufday dia kterg siap uat midnight dinner lagi.
lalalalalalala





Semoga Allah merahmati beliau.panjangkan umur.murahkan rezeki.
jodohkan beliau dengan lelaki yg bek,beriman dan dapt mencintai beliau
hingga hujung nyawa.AMIN.....



With ♥~DS
 

1 comment:

  1. bestnya...zaman muda2 dulu ada la g ronggeng2 ni skrng ni meronggeng ngan anak2 n soami je

    ReplyDelete