Wednesday, March 23, 2011

tak tau nak tittle kn post nie aper.......

As salam semua...

td baru balek interbiu kt kdai kereta
owner bgtau bln 4 boleh dah
setat membalun kereta dia...
huaaa.no!!setat kerja.

tp bukan itu yg sepet nak bgtau.
hati neh...erm..bergelora semacam.
dari semalam lagi dah asyik pikir sumthin.



shepakah gerangan????
mempersembah kan...nie lah XBOIFREN sepet.
ape ke jadah la nk setory x boifren kn??
xder benda len nk update ker dak sepet oiiiii????
taper2.korunk baca abes dolu.

sepet kenal dia neh since sepet ting.5 (2006)
awl thn la..then. 8.3.06 kter kapel.
3 thn kapel then break. sebab2nya..takyah lah setory.
sangat sakit hati di situ.
time kter break mak yg nanges over dr sepet.
mcm mak plak yg putus cinta.lalalalala
okey.sepet tau mak syg dia.ayah.adik pon sama.
sampai sekarang kita still contact, n hang out sama.
just a fren k...cuma sepet selalu pikir.
ader tak lelaki len bleh terima sepet seadanya
seperti dia terima sepet?????
ada tak yang bleh tahan dengan perangai hantu sepet nie????
dia sgt penyabar!!
sepet kawan dengan semua xboifren sepet KECUALI SESEORG!!
tp dia yg paling BESTFREN setakat neh.
sebab dia sgt penyabar!!!
even sumtimes perangai hantu dia pon
di tahap maksima yg  boleh meragut nyawa!!
sakit hati siot! tp dia sabar..sabar..dan terima
sepet seadanya sepet.
sgt bertuah seypa yg dapat jd wife dia.
sangat2 bertuah okey!!!

sampai sekarang dia maseh anta msg..
bgtau dia syg sepet.
see..cuma hati nie ssh nak terima lagi.
puas dh try berpuluh kali.tp last2 break gak.
dia bukan 1st love sepet.
tp semua pasal dia sepet ta bleh lupa sampai sekarang.
dia kawan yg baek.dan thn nie 5 thn dah sepet kenal dia
sebagai boyfren,xboifren dan bestfren.
MAY ALLAH BLESS U..
amin.


moral of story: kawan yg baek adalah kawan yg bersama kita
dalam susah dan senang.suka dan duka.
dan sentiasa ada apabila diperlukan.........



With ♥~DS

4 comments:

  1. hee, banyaknyer stok boipren sepet..

    cikya sorang pom takde lagi.
    usahkan ex, steady pom takde..
    hahaha :D

    ReplyDelete
  2. sepet..kalau ada jodoh tak kemana kan..
    doa semoga dapat yang baik baik...
    :)

    ReplyDelete
  3. hamboii,sama2 sepet.tapi sama2 sweet :D

    ReplyDelete
  4. cikya: hahaha. stok boifren yer..sedaq bunyinyer..hahahah
    si para2: doakn yg terbaek jer..semoga awk pon dpt yg baik2.amin...
    izyan: tu pasal xderk jodoh kut..sama2 sepet.hehehehe. tq!

    ReplyDelete