Monday, May 2, 2011

emo sangat malam nie.

Sayu terpisah
Hikayat indah kini hanya tinggal sejarah
Berhembus angin rindu
Begitu nyamannya terhidu wangian kasihmu
Hujan lebat mencurah kini
Bagaikan tiada henti
Kaulah laguku kau irama terindah
Tak lagi ku dengari

Kau pergi
Pergi
Sepi tanpa kata
Terdiam dan kaku tak daya kau ku lupa
Apa pun kata mereka
Biarkan kenangan berbunga di ranting usia

Hujan lebat mencurah kini
Bagaikan tiada henti
Kaulah laguku kau irama terindah
Tak lagi ku dengari

Kau pergi
Pergi
Hujan lebat mencurah kini
Bagaikan tiada henti
Kaulah laguku kau irama terindah
Tak lagi ku dengari
Kau pergi
Pergi
Kau pergi
Pergi
Pergi


Sedih plak dengar lagu nie..apa yg u ols rasa..kalau long distance relationship kemudian di abaikan???
kita jer yg beria2..tp d other side buat endah tak endah kat kita??? perlu ker kita tunggu??? kalau tak suka jangan bagi harapan. tolonglahh!!! dah kering air mata. tak tau lagi nak sabar macam mana....... 
sangat emo mlm nie..puas dh sabar.pendam sorang2.
org tgk kita senyum ingat kita happy.tp org tak tau
hati sangat sakit.sangat seksa.


 
With ♥~DS


3 comments:

  1. Assalam...salam perkenalan.Tak usahlaa tggu jika sudah x de komitment...klo betul2 suka...suruh si dia dtg jumpa mak ayah, bincang pasal kahwin...kdg2 kita ditemukan org yang salah sebelum jumpa orang yang sebenar...jadi bersabar dan mohonlaa pada Allah...anda dia jodoh sebenar dekatkanlah...andai bukan, jauhkanlah si dia dariku...

    Terbaru►100Penulis : Kalau saya seorang pengarah filem

    ReplyDelete
  2. padie_eyla: skunk dh okey sket.xmo pk2 ag.just follow the flow.Allah tahu apa yg terbaik utk sepet:)

    adamXis: salam perkenalan. tq foe advise.very appriciate it:) "Andai dia jodoh sebenar dekatkanlah..andai bukan jauhkanlah si dia dariku..amin.really touch:'(

    ReplyDelete