Saturday, November 12, 2011

what do you feel when..............

Ape yang awak rasa kalau....
saya samakan awak dengan org lain????
tak kira lah cousin,bff, adik angkat,trangkat o whatever it is.
For example, saya ikut contest menyanyi...
em said : i nak u temankan i, i lebey semangat kalau u ade.
at the same time saya cakap cmtu gak wif sumone else..
awak jeles tak??? 
WHAT DO U FEEL....
WHAT DO U THINK...

Wheres the SPECIAL???? mcm dah xder kan? 
Bcoz ke"special"an u as gf/bf dah sama level
wif someone else... sepet ta tau la kalo sepet nie senget sangat 
sampai benda yg simple camtu pon jd issue.
But, em very DISAPPOINTED kalo my soulmate buat
perangai gitu.. (i meant it!)
Bcoz for me..it is enough kalau org yang bg support tu 
is the VERY SPECIAL ONE.
no need sumone else.
(in term of relationship antara lelaki dan perempuan)

Is it sumthing yang SENGAL kalo kita rasa jealous??
dengan alasan she/he is just MY COUSIN, MY BESTIES, 
MY BFF, MY adik/abg/kakak angkat. 
i dont mind whatever yang terangkat.....
but for me, if sumone said " u r very SPECIAL for me" ,
so thats meant  no one yang lebih special melainkan SAYA.
Am i right?? 

SANGAT berkecil hati wif this situation. 
                             ulang suara, SANGAT berkecil hati
But, no need to show la kan..


kalo orang faham what is the meaning of SPECIAL
she/he xkan buat this stupid mistake.
kalo she/he xfaham apa maksud SPECIAL
or
semua org dia anggap SPECIAL

BEWARE.
please dont waste ur time (^,^)
buatlah perkara yang sama. hihihihihihi.
if she/he can why u cannot???
kan..kan..kan...???

kalo ada yang terasa, maksudnya awak tergolong dalam org yang melakukan/menyatakan
*semua org special* 
peace!!!

 

With ♥~DS

1 comment:

  1. agak sakit...

    tapi cuba letak diri kita sebagai hamba Allah.
    bila kita duk teringat benda lain masa solat... :)
    apa Allah rasa..

    ReplyDelete